Securitate — October 31, 2017 at 11:56 am

Romsym Data dstribuie produsele DriveLock

by

untitledDriveLock SE, specialistul în protecție endpoint pentru domeniul IoT industrial, cu sediul in München, Germania, și cu birouri pe întreg globul, anunță parteneriatul cu Romsym Data S.R.L. prin DriveLock SE Partner Program. Astfel, Romsym Data S.R.L. devine distribuitor DriveLock SE.

DriveLock este una dintre primele companii care se concentrează pe cybersecurity în amplul context generat de Internet of Things și machine learning, fiind prima companie care oferă cu succes servicii de Predictive Whitelisting bazate pe inteligență artificială (AI), servicii oferite corporațiilor industriale la nivel global. Față de alte soluții, DriveLock oferă AI în cloud pentru medii open-circuit, dar și AI în locații, la nivel de agent, pentru dispozitive offline IoT aflate în medii închise. În acest mod, soluțiile protejează arhitecturile IT în fața amenințărilor cibernetice din prezent și viitor care pot afecta atât mediile de producție, cât și operațiunile din birouri.

Cu sediul central în București, Romsym Data este unul dintre cei mai importanți distribuitori de software din Romania. Din 1992 până în prezent, Romsym Data a dezvoltat un portofoliu de peste 150 de soluții și 200 de parteneri, distribuite atât în România, cât și în alte state din Uniunea Europeană.