Business — November 7, 2017 at 7:47 am

Ingram Micro devine distribuitor unic pentru Allied Telesis în Noua Zeelandă

by
partenerIngram Micro a devenit distribuitor al produselor Allied Telesis din Noua Zeelandă, după ce a împărțit o perioadă istribuția cu Exeed. Totul vine în contextul în care o piață de mărimea celei din Noua Zeelandă impune existența unui distribuitor unic. Mai mult, această mișcare va permite companiilor Allied Telesis și Ingram Micro să își centralizeze resursele și expertiza, astfel încât să poată oferi cele mai înalte niveluri de servicii distribuitorilor și clienților finali.

În luna august, Ingram împreună cu Dicker Data și-au pierdut distribuția de la Cisco după un litigiu între Cisco și Noua Zeelandă, telco Spark. Westcon Comstor și Spark sunt acum distribuitorii locali ai Cisco. Exeed este în continuare un concurent în domeniul rețelelor și în domeniile conexe prin distribuirea printre altele a produselor HP Aruba, Netgear și Huawei. Exeed va întrerupe imediat distribuția Allied Telesis, în timp ce Connector Systems, o unitate a Ingram Micro, va colabora cu Allied Telesis pentru a asigura o tranziție ușoară către unicul distribuitor.
Ingram urmează să numească mai mulți revânzători ca parteneri de aur, care vor primi sprijin suplimentar și prețuri preferențiale ca recunoaștere a expertizei și angajamentului lor. Ingram Micro își mărește și resursele interne, numind un nou director de dezvoltare a afacerilor, concentrat în totalitate pe Allied Telesis. Reprezentanții Exeed au spus că încetarea distribuției Allied Telesis a fost “amiabilă”. Exeed nu a putut să aloce resurse necesare distribuției în modul în care Ingram era pregătit să facă după ce a pierdut distribuția Cisco.