Data Center / Storage — November 9, 2017 at 4:44 pm

Legrand lansează noul sistem pentru cablare structurată – LCS3

by
legrand lcs3Noile soluţii pentru cablare structurată: sistemul LCS3, consolidează poziția Legrand în materie de soluții destinate în special clădirilor de birouri și data centerelor, venind în întâmpinarea provocărilor impuse de creșterea în volum a schimbului de date în cadrul clădirilor de birouri, de înmulțirea numărului de rețele și de nevoia unor viteze mai mari pentru transmiterea datelor are acum 

LCS3, noua gamă completă de soluții de cablare, atât de cupru cât și de fibră optică, respectă cu stricteţe standardele în domeniu şi demonstrează excelența companiei în cele 3 aspecte cheie pentru rețelele digitale: performanță, scalabilitate și eficiență.
Noul sistem LCS3 permite atingerea unor rate de transfer considerabil mai mari, datorită noilor conectori de cupru RJ45 Cat.8, precum și obținerea unor performanțe superioare, grație noilor conectori de fibră optică ce asigură rate de transfer de până la 100 Gbps.
Gama completă de soluţii de cablare LCS3 oferă nu doar soluții optime pentru a crește viteza de transfer a datelor, ci și o eficiență ridicată în ceea ce privește instalarea și întreținerea componentelor pentru o bună desfășurare a activității zilnice.
LCS3 răspunde în egală măsură cerințelor rețelelor locale (LAN-uri) și celor impuse de Data Centers, respectiv viteză, densitate ridicată, scalabilitate și garanția continuității serviciului. De asemenea, noul sistem LCS3 permite abordarea proiectelor pe toate verticalele: clădiri de birouri, data center, spitale, centre universitare, școli, ansambluri rezidențiale etc.
Beneficiul adiţional este reprezentat de integrarea perfectă cu alte soluții Legrand, precum noile cabinete LCS3 și unitățile PDU (Power Distribution Units), care asigură o conectare optimă la rețeaua de distribuție.
Sistemul LCS3 integrează numeroase inovații care garanteză performanța conectorilor de cupru, ce permit rate de transfer de până la 40 Gbps și sunt POE++ Ready.
În plus, LCS3 aduce soluții patentate Legrand, cum ar fi patch panel-urile modulare cu sistem inovator de clipsare rapidă Quick-Fix, casetele glisante și noul Smart Splicer – aparat de sudură pentru fibră optică.