NEWS — November 10, 2017 at 4:00 pm

Pambac isi automatizeaza depozitele

by
wmsPambac își automatizează activitățile din depozite cu soluția WMS de la Senior Software. Compania estimează că investiția va fi recuperată în maximum un an și jumătate. După implementarea noului sistem, Pambac va procesa comenzile mult mai rapid, trasabilitatea mărfurilor se va face automat, iar acuratețea livrărilor va crește până la 99%.

Cu ajutorul noului sistem implementat, întreaga activitate din depozite va fi optimizată. În primul rând, sistemul va ajuta echipa să proceseze comenzile mult mai rapid, cu ajutorul unor echipamente (ex: cititor cod bare, imprimanta etichete etc.). Totodata, trasabilitatea mărfurilor se va face automat, de la producție până la clientul final, iar acuratețea livrărilor va crește. Mai mult, echipa va avea acces în orice moment la nivelul real al stocurilor din depozit, paleții vor fi organizați mai eficient, iar transferul de produse dintr-o locație în alta se va face mai ușor.
Un alt aspect extrem de important este monitorizarea încărcării angajaților care va ajuta managerii companiei să crească productivitatea acestora și să evite acțiunile repetitive și timpii morți.