Servicii IT — November 21, 2017 at 5:57 am

Accenture își extinde serviciile de Business Process în România

by

Accenture-Business-Process-MarqueeAccenture își extinde capabilitățile de Business Process Services în România prin deschiderea unui nou centru în Brașov, al șaptelea din țară. Prin noul centru care se va deschide în decembrie, Accenture va oferi clienților servicii de gestionare a proceselor de business și va crea noi oportunități de angajare pentru 100 de persoane în următoarele 6 luni. Într-o primă etapă, eforturile de recrutare se vor axa pe absolvenți de studii universitare cu abilități de limbă germană.

Noii angajați din Brașov vor beneficia de formarea Accenture în ultimele tehnologii digitale, permițându-le să integreze tehnologii inteligente în furnizarea de servicii și să transforme procesele de afaceri ale clienților.

Situat în Coresi Business Park, noul centru din Brașov face parte din Accenture Global Delivery Network și va oferi un mediu de lucru colaborativ și acces la o rețea globală de profesioniști – în special din America de Nord și Europa de Vest – cu o experiență extinsă într-o gamă largă de tehnologii și instrumente pentru managementul proceselor de business.

Accenture are peste 2700 de profesioniști în 5 orașe din România (București- 2 birouri, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași și Timișoara) care livrează o gamă largă de servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni. Cei mai mulți dintre clienți se află în Europa.