Foto-Video-Audio — November 21, 2017 at 7:09 pm

BenQ lansează primul proiector accesibil ca preţ, din gama Home Cinema True 4K UHD HDR

by
benqProiectorul CineHome W1700 DLP ofera pasionaţilor de cinematografie un sistem home cinema 4K UHD HDR la un preţ atractiv. În mod remarcabil, noul model W1700 oferă pe lângă un preţ accesibil şi o rezoluţie 4K UHD de 8,3 megapixeli, precizie CinematicColor™ şi un sistem HDR optimizat pentru proiecţie, toate acestea pentru a oferi imagini de calitate, cât mai apropiate de realitate.

Dotat cu o rezoluţie de peste 8,3 milioane de pixeli, W1700 utilizează tehnologia revoluţionară 0,47” single-DMD DLP pentru a oferi un design elegant şi compact, ideal pentru locuinţe, precum şi un sistem optic 4K optimizat să ofere precizie de ultimă generaţie şi o reproducere fidelă a culorilor, fără artefacte.
Performanţele video 4K sunt completate de tehnologia High Dynamic Range (HDR)*, oferind prin intermediul modulului de optimizare automată a imaginii, o gamă mult mai mare pentru nivelul de luminozitate şi contrast, reuşind astfel să evidenţieze acele detaliile fine ce contribuie la crearea unei experienţe cinematografice. W1700 oferă proiecţii de un realism uluitor şi un suport complet pentru HDCP 2.2, cel mai nou standard pentru protecţia la copiere a conţinutului 4K.
Tehnologie CinematicColor™ şi îmbunătăţiri ale experienţei audiovizuale
W1700 foloseşte tehnologia exclusivă BenQ CinematicColor™ şi discul de culori RGBRGB pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din industrie, în ce priveşte precizia culorilor. Cu o acoperire de peste 96% a gamei de culori Rec. 709 şi o precizie Delta E<3, W1700 reproduce cu fidelitate conţinutul video pe care regizorii şi l-au imaginat.
Performanţele audio şi video ale noului videoproiector sunt îmbunătăţite suplimentar prin tehnologiile CinemaMaster Video + şi CinemaMaster Audio +. Chiar şi spaţiile modeste sunt transformate în săli cinematografice de talie mondială, cu o îmbunătăţire a pixelilor pentru adaptarea la mişcare, algoritmi de culoare sofisticaţi, o redare remarcabilă a tonurilor pielii, precum şi o prelucrare audio superioară ce ajută la reproducere fidelă a efectelor de bas şi a notelor înalte.
W1700 are un design cu greutate redusă, profil elegant şi un suport compact ce îi permite să se integrează perfect în orice decor. Dotat cu o corecţie keystone automată şi zoom de 1,2X pentru o adaptare rapidă în orice spaţiu, W1700 poate fi configurat rapid, fără complicaţiile unei instalări dificile.
W1700 poate deveni rapid un proiector smart prin conectarea unei unităţi dongle HDMI, precum BenQ QCast/QCast Mirror, Google Chromecast sau Amazon Fire TV Stick. Astfel, te poţi bucura de emisiuni TV, filme, programe sportive şi jocuri video pe un ecran cu o diagonală generoasă.
Dotat cu cea mai nouă tehnologie DLP( Digital Light Processing ), utilizată în 90% din cinematografele digitale din lume, W1700 oferă o calitate de durată a imaginii, o precizie a culorilor şi o claritate remarcabilă .
Proiectorul Home Cinema W1700, cu tehnologie 4K UHD HDR, va fi disponibil în Europa la începutul lunii ianuarie 2018, la un preţ recomandat de 1.599 EUR plus TVA.
Pentru a afla mai multe informaţii despre proiectoarele BenQ, vizitaţi BenQ.eu.