NEWS — November 27, 2017 at 3:47 pm

Bauder investeste in solutii pentru managementul afacerii

by

bauderBauder Romania, filiala producatorului german de acoperisuri, intampina provocari in managementul operatiunilor sau in emiterea de rapoarte si analize de business la timp. Astfel, managerii companiei au ales sistemele integrate SeniorERP – pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – pentru analiza datelor.

Dupa implementarea celor doua solutii de ERP si BI de la Senior Software, compania monitorizeaza mai usor situatia incasarilor si optimizeaza permanent fluxurile de documente si procesele din cadrul Bauder Romania. De asemenea, furnizorul de acoperisuri reuseste sa intocmeasca si sa trimita la timp rapoartele si bugetele de business, imbunatatind comunicarea cu Bauder International.

,,Aveam nevoie de un sistem de raportare si analiza intuitiv care sa ne permita sa trimitem producatorului din Germania rapoarte cu date relevante si precise, in timp real. Cel mai important beneficiu pe care ni-l ofera solutiile este cel de a avea o situatie la zi in privinta raportarilor si a bugetarii, ceea ce ne ajuta sa eliminam problema intarzierilor. In industria in care noi activam, implementarea solutiilor ERP si BI sunt, fara indoiala, investitii necesare”, a declarat Abram Arpad, Director General Bauder Romania.