Productie — December 11, 2017 at 2:11 pm

Optimizare în Industria Auto

by

ELKO Romania anunţă dezvoltarea de către Getac a două soluţii de calcul robuste de ultimă generaţie. Acestea urmează a fi folosite pe plan internaţional de către Volkswagen AG, la nivelul întregului grup, pentru diagnoza vehiculelor şi în alte aplicaţii din procesul de producţie.

Foto1Mulţumită dispozitivelor de diagnoză „Professional” VAS 6150E, bazat pe laptopul Getac S410, şi “Premium” VAS 6160E bazat pe tableta Getac A140, Grupul Volkswagen dispune acum de bancuri de testare noi pentru diagnoza eficientă a vehiculelor VW, Audi, Skoda, Seat, precum şi a vehiculelor utilitare VW. Noile dispozitive combină componente deja integrate, precum serviciul Offboard Diagnostic Information System, cu interfaţa de diagnoză – un sistem care a trecut prin teste avansate, efectuate la cele mai înalte standarde de calitate Volkswagen.

Pe lângă calităţi precum performanţa, fiabilitatea şi uşurinţa în utilizare a dispozitivelor, Volkswagen a ales Getac în special pentru raportul performanţă/preţ, timpul de livrare optimizat şi conceptul de service convingător. Pentru a îndeplini cerinţele Volkswagen, Getac a adaptat dispozitivele sale în funcţie de necesităţile specifice ale clientului.

Laptopul şi tableta sunt ideale pentru sarcini complexe atunci când nivelul ridicat de performanţă este esenţial. În plus, dispozitivele cu Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB au un sistem de operare stabil şi foarte performant. Acesta previne eventualele probleme de compatibilitate dintre sistemul de diagnoză folosit de Volkswagen şi actualizările furnizate de Microsoft. Pentru flexibilitate maximă, dispozitivele sunt echipate cu două interfeţe USB speciale, compatibile cu echipamentele specifice industriei, oferind totodată posibilitatea restaurării sistemului în cazul în care este necesară revenirea la setările din fabrică.

Mulţumită design-ului compact şi mânerului integrat pentru transport, tableta asigură mobilitate superioară şi flexibilitate extinsă în utilizare, precum şi o baterie ce poate fi schimbată în timpul operării pentru a obţine disponibilitatea 24/7. Pe ecranul de 14”, chiar şi cele mai complexe informaţii pot fi vizualizate uşor; de asemenea, ecranul este perfect lizibil chiar şi atunci când este expus direct la lumina puternică a soarelui, mulţumită tehnologiei revoluţionare LumiBond® 2.0 cu suport tactil dezvoltată de Getac. Dispozitivele oferă suport pentru mai multe moduri tactile, precum ploaie, mănuşi sau stylus, astfel că tehnicienii nu sunt nevoiţi să renunţe la mănuşi în timpul operării.

Dispozitivele robuste Getac sunt ideale pentru a fi utilizate în cele mai dificile medii de lucru. Laptopul VAS 6150E este certificat IP52 pentru a rezista la praf şi picături de apă, în timp ce tableta VAS 6160E este certificată IP65, ceea ce înseamnă că rezistă la jeturi cu presiune de apă şi furtuni de nisip simulate. Dispozitivele de diagnoză rezistă la vibraţii şi folosesc unităţi SSD pentru a reduce sensibilitatea la şocuri, iar cele două interfeţe USB compatibile cu echipamentele specifice industriei asigură conexiuni sigure şi stabile cu soluţiile de diagnoză externe. Ambele unităţi au fost testate suplimentar, la standardele de calitate Volkswagen.

Există o gamă extinsă de accesorii, atât pentru laptop, cât şi pentru tabletă. Dintre acestea, merită menţionată staţia de andocare (care poate fi ataşată VAS 6556A), proiectată astfel încât să poată funcţiona atât cu laptopul, cât şi cu tableta. În acest fel, echipamentul de diagnoză poate fi ataşat sau detaşat, ceea ce optimizează timpul de lucru şi protejează conexiunile dispozitivelor împotriva uzurii.