Internet/Telecom — December 12, 2017 at 8:09 am

Wizmo.ro integrează două noi soluții CRM

by

Wizmo.ro, platformă de anunțuri imobiliare, anunță integrarea cu soluțiile CRM ImobManager și Immoflux, proces în urma căruia toate cele peste 600 de agenţii imobiliare care utilizează aceste platforme software îşi pot lista anunţurile pe Wizmo.ro în mod automat. În perioada următoare, compania își propune să continue procesul de atragere a CRM-urilor specializate pe segmentul imobiliar de pe piața locală, cu scopul de a reuni cât mai multe anunțuri relevante pentru cei care sunt în căutarea unei proprietăți.

Procesul de implementare a fost finalizat, prin urmare aceste agenții pot deja să opteze pentru promovarea proprietăților din portofoliu și pe Wizmo.ro. Odată cu integrarea ImobManager și Immoflux, platforma ajunge la un total de cinci soluții CRM integrate, după ce în ultimii doi ani a atras și sistemele Rebs, Soft Imobiliar și Justimmo.

Maarten Deboo CEO Wizmo roÎn prezent, pe Wizmo sunt peste 60,000 de anunțuri imobiliare publicate, dintre acestea 90% provin din soluțiile CRM ale agențiilor partenere. Reprezentanții companiei își propun să atragă cel puțin 40% din anunțurile utilizate de către agențiile care folosesc soluțiile ImobManager și Immoflux.

„Dezvoltările tehnologice din ultima perioadă și cererea pentru accesibilitate și rapiditate în servicii reprezintă o reală provocare pentru platformele imobiliare de a se alinia la noile evoluții ale pieței. Astfel, tot mai multe CRM-uri imobiliare își îndreaptă eforturile către dezvoltarea acelor instrumente necesare activității de promovare a ofertelor într-un mod cât mai rapid și eficient. Asistăm în ultima perioadă la investiții tot mai mari în platformele imobiliare user friendly care beneficiază de funcționalități variate”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.