Hardware — December 13, 2017 at 12:12 pm

Adrenalina pentru gameri si profesionisti

by

Radeon Adrenalin_Core Tech NEW INTERFACEAMD a lansat un upgrade major pentru suita software Radeon Graphics: Radeon Software Adrenalin Edition si Radeon Pro Software Adrenaline Edition create sa ofere gamerilor o experienta imersiva si profesionistilor o serie de facilitati de ultima generatie.

Toate materialele despre Radeon Software Adrenalin Edition: prezentare, vizuale, reviewer’s guide si alte note sunt disponibile pentru descarcare aici:

Noua versiune Adrenalin Edition include o serie de functii care vor permite fanilor Radeon mai mult control asupra experientei de joc si a altor resurse din sistem:

  • Radeon Overlay, o interfata in-game care permite utilizatorilor sa monitorizeze performante placii grafice, putand ajusta in acest fel gameplay-ul conform cu preferintele lor fara sa paraseasca sesiunea de joc. Radeon Overlay asigura acces cu un singur click la Radeon ReLive, Performance Monitoring, Radeon ChillFrame Rate Target Control(FRTC), Radeon FreeSync si setari de culoare.
  • Prima versiune a aplicatiilei mobile AMD Link – un modul complementar foarte puternic pentru Radeon Software, ce se comporta ca un ecran secundar. Panoul de control AMD Link ofera posibilitati de streaming si replay cu Radeon ReLive. AMD link este disponibil incepand de astazi pentru iOS si Android.

Radeon Pro Software Adrenalin Edition introduce cateva functii noi, extrem de puternice, ce includ:

  • Radeon Pro Overlay: O aplicatie integrata ce ofera acces cu un singur click la AMD Pro ReLive, solutie profesionala pentru captura de ecran la rezolutii foarte inalte
  • Radeon Pro ReLive: Dispune acum de mod de captura in fereastra pentru aplicatii profesionale, chroma support si captura multi-monitor
  • “Driver Options”: Ofera utilizatorilor posibilitatea de a muta aplicatia pe versiunea Radeon Software Adrenalin Edition (doar pentru placile compatibile) si de a beneficia de noile functii disponibile, cum ar fi noul Radeon Overlay si aplicatia mobila AMD Link.

Noua versiune include functii si pentru Radeon ProRender:

  • Denoising: Permite artistilor 3D sa obtina rezultate mai rapide la utilizarea plug-inului Blender
  • Radeon ProRender Game Engine Importer: Permite designerilor CAD sa importe cu usurinta modele SOLIDWORKS in Unreal Engine si sa le vizualizeze in mod VR
  • glTF (GL Transmission Format) support: Permite exportul usor catre alte aplicatii, pastrand proprietatile materialelor
  • macOS support: In curand pentru Radeon ProRender Autodesk Maya si Blender