Business — December 18, 2017 at 6:23 am

Gigantul provider Baidu integreaza AMD EPYC in AI, big data si servicii cloud

by

AMD EPYC™AMD și Baidu, cel mai important provider de servicii de căutare pe internet din China si lider de piață pentru inteligență artificială, au anunțat disponibilitatea imediată a dispozitivelor AI, big data și servicii cloud computing (ABC) alimentate cu putere de procesare AMD.

Utilizând puterea de calcul și setul de funcții oferit de procesoarele AMD EPYC™ într-o platformă single-socket platforma Baidu poate eficientiza și livra servicii de stocare și procesare masive către clienții săi. Baidu va continua extinderea infrastructurii cu procesoare AMD EPYC in datacentrele globale începând cu primul trimestru din 2018.

Cu suport pentru conectivitate pe 128 magistrale PCIe®, un procesor AMD EPYC livrează o densitate I/O de 2.6 ori mai mare decât cea a concurenței si permite Baidu să atingă un nivel de eficiență si scalabilitate fără rival pentru platforme x86 de vârf. Combinația de nuclee de procesare EPYC si densitate de calcul si I/O incluse într-o configrație single-socket, oferă platforma ideală pentru serviciile de cloud next-gen de la Baidu.