NEWS — December 19, 2017 at 1:36 pm

Kaspersky Lab contestă în instanță decizia Departamentului American de Securitate Internă

by

kasperskyKaspersky Lab face apel împotriva deciziei Departamentului American de Securitate Internă (DHS) privind Directiva Operațională Obligatorie 17- 01, care interzice utilizarea produselor companiei în agențiile federale.

Compania afirmă că decizia DHS este neconstituțională și bazată pe surse subiective, care nu sunt publice, nici tehnice, cum ar fi rapoarte media necoroborate și de multe ori anonime, insinuări și zvonuri.

Acțiunile DHS au cauzat daune atât reputației companiei în industria de securitate IT, cât și vânzărilor sale din S.U.A. Au fost puse la îndoială principiile fundamentale ale Kaspersky Lab de a-și proteja clienții și de a combate amenințările cibernetice, indiferent de originea și scopul lor.

Prin depunerea acestei acțiuni, Kaspersky Lab speră să își protejeze drepturile de procedură în conformitate cu Constituția SUA și a legilor federale și să repare prejudiciul cauzat operațiunilor sale comerciale, angajaților săi din SUA și partenerilor de afaceri din Statele Unite.