Evenimente — December 22, 2017 at 6:50 pm

MAX BA, platforma digitală la dispoziția IMM-urilor

by

ecrane-max

Mobilitate, agerime, siguranță, viteză, business intelligence definesc prima platformă digitală în cloud pentru managementul eficient al resurselor financiare ale companiilor mici și mijlocii.

Plecând de la contabilizarea întregii activități a unei entități economice, fie ea persoană fizică autorizată ori IMM, MAX BA pune la dispoziția antreprenorului un sistem performant de raportare, analiză și contabilitate. Accesibil oriunde, oricând, de pe orice device, MAX BA este pregătit să furnizeze în timp real starea businessului și să previzioneze viitorul acestuia. Într‐o interfață modernă și prietenoasă platforma își propune atât să servească cu acuratețe și simplitate nevoile de contabilizare dar și să orienteze antreprenorul către o abordare managerială profesionistă, într‐un mod ușor, plăcut și inteligent.

Mergând pe principiul paperless accounting și Zero Data Entry MAX BA conectează antreprenorul cu resursele companiei sale, valorizează contabilul, oferă un panou de control și realizează în același timp un traseu optimizat către un business de succes. Dacă până acum rapoartele de la contabil erau despre trecut, cu MAX BA rapoartele sunt despre prezent ca să știi ce faci în viitor. Securizat pe un server internațional MAX BA garantează o arhivă indestructibilă, automatizat și organizat oferă implementarea rapidă a oricăror schimbări legislative. Viteza tranzacțiilor este considerabil mărită de la introducerea datelor și a contractelor până la depunerea declarațiilor către autorități.

MAX BA te sprijină putând fi accesat și testat chiar acum: http://max-ba.ro/