NEWS — January 8, 2018 at 6:13 pm

Acer Spin 3: Destinat să atragă atenția

by

Acer Spin 3 (SP314-51)_05Acer a anunțat, de asemenea, lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51) reînnoit, creat pentru utilizatorii care caută un dispozitiv versatil pentru productivitate și divertisment pe durata întregii zile. Balamaua durabilă 360° permite funcționarea în modul laptop, tabletă, afișaj și chiar cort pentru economisirea spațiului, toate într-un singur dispozitiv.

Acum echipat cu un procesor puternic Intel Core din generația a 8-a și opțiuni impresionante de stocare, Spin 3 îmbină performanțele excepționale cu portabilitatea. Oferă o durată de viață a bateriei de până la 12 ore[i] pentru lucrul digital și joacă în mișcare și două difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmony™. Ecranul de 14 inchi al Spin 3 oferă imagini vii cu tehnologia Full HD IPS, permițând conținutului pe ecran să strălucească în detalii excepționale.

Durata de viață a bateriei se bazează pe modul de testare a productivității MobileMark 2014® cu wireless pronit. Detalii despre testarea MobileMark 2014 pot fi găsite pe www.bapco.com. Durata de viață a bateriei este doar pentru comparație. Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de model, configurație, aplicație, setările de gestionare a alimentării, condițiile de funcționare și caracteristicile utilizate. Capacitatea maximă a bateriei scade odată cu timpul și cu utilizarea.

Prețuri și disponibilitate

Acer Spin 3 va fi disponibil în America de Nord din luna februarie, la prețuri de la 599 USD, iar în EMEA din luna ianuarie la prețuri începând de la 649 EUR.