NEWS — January 8, 2018 at 12:46 pm

Ceasurile inteligente pentru copii MyKi

by

mykiProdusele smart-watch pentru copii MyKi Touch și MyKi Watch au fost achiziționate de mii de părinți din România, pe parcursul anului 2017.

Utilizatorii ceasurilor inteligente MyKi se grupează în două categorii principale – parintele și copilul. Părintele este în pas cu tendințele în tehnologie și IoT, are acces la informație și vrea să fie si mai informat în tot ce privește copilul său. Utilizatorul părinte provine din zona persoanelor cu venituri medii și peste medie, cu localizare preponderant urbană, atenți la siguranță și în pas cu informația. Daca principalii cumpărători sunt părinții tineri, cu media de 30-40 ani, și bunicii reprezintă o categorie importantă și achiziționează produsele MyKi pentru a face cadouri nepoților. De altfel, și bunicii sunt deschiși la nou, instalează aplicația MyKi și configurează ceasul.

În ceea ce privește copiii, segmentul de vârstă era, odată cu lansarea MyKi Watch, de 4-12 ani, dar intervalul crește, cu noul MyKi Touch, la 4-14 ani. Touch devine mai atractiv pentru copiii mai mari, prin ecranul tactil, dar și mai ușor de purtat și pentru vârstele mici, inclusiv sub forma de colier. Copilul care poarta MyKi este interesat de gadget-uri, are prieteni, este comunicativ și isi doreste sa isi stie parintii aproape. Este atras și de componenta inteligentă de gamification a ceasurilor, printr-un sistem bine pus la punct de recompense.

myky-touchMyKi Touch este un smart-watch pentru copii cu vârsta mai mare de patru ani. Prin modulul GPS încorporat și aplicația gratuită compatibilă cu Android și iOS MyKi Watch Play, informația despre localizare este actualizată la fiecare cinci secunde, pe baza informațiilor furnizate cu acuratețe de până la 24 de sateliți, WiFi și LBS. Cu noul dispozitiv, utilizatorii pot apela până la 20 de numere de telefon alese și setate de părinți prin intermediul aplicației de smartphone. Părinții pot configura și “zone de siguranță” pentru copii și pot primi alerte în timp real când copiii se mișcă la viteze neobișnuit de mari sau își dau jos ceasul. Mai mult, ceasul are și un buton SOS pe care copiii îl pot folosi pentru a contacta părinții sau rudele, în caz de urgență.

MyKi este un smart-watch pentru copii popular la nivel European, iar utilizatorii săi beneficiază de răspunsuri rapide și suport de calitate 24/7, în limba locală a fiecărei piețe, via email, Facebook, telefon sau direct în aplicație. În prezent, echipa MyKi furnizează servicii de suport în peste 10 limbi. Utilizatorii trebuie doar sa acceseze pictograma Support a ceasului și o fereastră de conversație se deschide instantaneu. MyKi utilizează un canal criptat care conectează aplicația și ceasul. Fiecare dispozitiv MyKi are un cod unic, secret, cunoscut doar de producător. Acest cod este folosit pentru a cripta informația la transmiterea datelor.