IoT powered by ALLIED TELESIS — January 8, 2018 at 12:27 pm

Datele variate din IoT sunt procesate inovativ cu ajutorul Smart Metering Dashboard

by

IoT3Crescendo a dezvoltat soluția de management al datelor Smart Metering Dashboard, proiectată pentru a grupa într-un singur server datele obținute din diferite surse. Astfel, datele pot fi vizualizate și analizate utilizând o serie de module eficiente care oferă capabilități multiple de raportare.

Sursele de date pot fi senzori sau dispozitive de rețea care conectează mai multe serii de senzori. Datele sunt preluate și stocate cu ajutorul Microsoft Azure, utilizatorii având posibilitatea să le analizeze în timp real, în timp ce pot realiza și rapoarte bazate pe datele din istoricul aplicației.

Cu ajutorul Smart Metering Dashboard de la Crescendo, companiile pot defini alerte bazate pe anumite condiții, rapoarte relevante, pot controla dispozitivele care livrează date către centrul de raportare și pot comunica cu acestea prin trimiterea de comenzi.

Smart Metering Dashboard vine cu funcții și capabilități care adaptează soluția pentru o gamă largă de aplicații, cum sunt cele de smart city, management al diferitelor utilități publice, IoT industrial, calitatea aerului, smart parking, smart home, transport sau soluții IoT pentru agricultură.