NEWS — January 8, 2018 at 12:58 pm

Portofoliu extins de dispozitive ThinkPad

by

lenovoLenovo lansează cel mai extins portofoliu de dispozitive ThinkPad din istoria companiei, care include noile serii de laptopuri ThinkPad X, T și L, stațiile de andocare ThinkPad și monitoarele ThinkVision X24 și P32u.

Principalele specificații ale portofoliului de dispozitive ThinkPad T, X și L în 2018:

  • Design mai subțire și mai ușor, dispozitivele fiind prevăzute cu procesoare Intel® Core™ de a 8-a generație
  • Suport mai amplu pentru funcția de recunoaștere facială pentru Windows Hello
  • Gama de produse introduce ThinkShutter, un capac glisant pentru camera web a dispozitivului care sporește încrederea în siguranța camerei
  • Noua serie ThinkPad L adoptă stilul de design și ecranele de 13 inchi ale gamei Yoga
  • Adaptoare universale USB tip C pentru toate modelele ThinkPad
  • Noua opțiune mecanică de andocare laterală pentru compatibilitate completă și siguranță optimă
  • Mai mult, noile monitoare ThinkVision creează experiențe desktop productive, iar noua tabletă Lenovo 10 a fost special concepută pentru soluții verticale.

Noile dispozitive din seria ThinkPad X sunt testate conform standardelor de durabilitate Mil-Spec, dar sunt mai ușoare și mai compacte decât generația anterioară și echipate cu funcție de încărcare rapidă.

Dispozitivele din seria ThinkPad T sunt prevăzute cu puternicele procesoare Intel® Core™ de a 8-a generație, dar și funcții de top în ceea ce privește siguranța, precum camera IR, cititor de amprente și ThinkShutter Camera Privacy, un capac glisant pentru camera web a dispozitivului.

Seria ThinkPad L include acum, pe lângă laptopuri de 14 sau 15 inchi, și un dispozitiv de 13 inchi pentru a oferi clienților o mai mare varietate de opțiuni.

Noua tabletă Lenovo 10 a fost special concepută pentru facilitarea lucrului cu aplicații specifice unor verticale, precum cele din domeniile sănătății sau retail. Ea dispune de modul discret Trusted Platform pentru protecția datelor de business și stilou reîncărcabil integrat.

Stația de andocare ThinkPad oferă o soluție de andocare simplă și universală, compatibilă cu majoritatea laptopurilor ThinkPad de 12, 14 și 15-inchi, iar monitoarele ThinkVision X24 și P32u oferă o soluție de afișare Full HD IPS ultra-subțire de 24 de inchi (X24) sau un ecran UHD 4K de 32 inchi cu capabilități multiple în materie de spațiu de culoare (P32u).