EDUCATIE / JOB — January 10, 2018 at 4:01 pm

Soluția Veeam Availability a fost aleasă pentru a înlocui sistemul de backup de la liceul Ivanhoe

by

veeam backup&replicationVeeam anunță că Școala de Gramatică Ivanhoe a înlocuit sistemul de backup de date tradițional cu Veeam Availability Suite, inclusiv Veeam Backup & Replication, pentru a asigura disponibilitatea permanentă pentru studenți, profesori, părinți și absolvenți într-un mediu IT virtualizat de 95%. În plus față de disponibilitatea îmbunătățită, Veeam a redus de asemenea timpul de backup de la două zile la doar câteva ore, costurile cu 75% și spațiul de stocare cu 30%.

Din perspectiva tehnică, școala și-a îmbunătățit considerabil indicii Recovery Point Objective (RPO) și Recovery Time Objective (RTO). Înainte de implementarea software-ului Veeam Availability, școala a folosit două site-uri de producție și două site-uri de recuperare a datelor, cu un sistem legacy, care a suportat 57 terabytes de date. Procesul a fost scump, lent și nesigur. Ca implementare, soluția de la Veeam a fost implementată foarte ușor. Veeam Backup & Replication a luat doar o săptămână pentru testare și punere în funcțiune.

Veeam Availability Suite, care include Veeam Backup & Replication, utilizează tehnologii de virtualizare, stocare și cloud care permit centrului de date modern să ajute organizațiile să economisească timp, să atenueze riscurile și să reducă dramatic costurile de capital și de exploatare.

Acum durează o fracțiune de timp pentru a verifica eficiența și caracterul complet al copiilor de rezervă. Timpul salvat le permite celor din școală să se concentreze pe alte proiecte de infrastructură, cum ar fi cercetarea educațională sau îmbunătățirea serviciilor oferite comunității. De asemenea, au fost reduse costurile de licențiere cu 50%, iar costurile de administrare cu 75%, economii care pot fi redirecționate către creșterea serviciilor și programelor pentru studenți.

Ivanhoe Grammar School este o școală multi-campus, co-educațională, anglicană în cartierul de est din Melbourne. Ca instituție de învățământ, Ivanhoe împărtășește în mod regulat comunicări importante legate de școală cu 2.000 de studenți, 3.000 de părinți și 200 de profesori. Asemenea multor școli de astăzi, Ivanhoe a eliminat nevoia de comunicare pe suport de hârtie prin implementarea unui intranet online, responsabilitatea unei echipe IT de 15 persoane.