Business — January 10, 2018 at 4:43 pm

TotalSoft preia Architected Business Solutions

by

iStock_000000833867MediumTotalSoft și Architected Business Solutions (ABS), grup cu sediul în București, specializat în consultanță în managementul afacerilor și cu expertiză solidă în retail, tehnologie și outsourcing, au demarat procedurile de achiziție a ABS și integrare în TotalSoft.

Ca parte a strategiei sale de creștere, TotalSoft își propune să înființeze o nouă divizie de business, axată pe consultanță în management, și să își consolideze serviciile existente de retail și outsourcing. Astfel, compania va integra echipa de 50 de consultanți și portofoliul de clienți ale ABS. Combinația de resurse va oferi valoare adăugată clienților locali și internaționali și va extinde oferta de servicii ale TotalSoft.

La finalizarea procedurilor de fuziune, acționarii ABS vor deține 20% din acțiunile TotalSoft.

De asemenea, odată cu începerea procedurilor de fuziune, Gorkem Tursucu, Director General al ABS, va fi numit Chief Operations Officer al TotalSoft, responsabil cu creșterea și dezvoltarea operațiunilor companiei, precum și transformarea TotalSoft într-un partener digital inovator pentru clienții săi.