NEW TECHNOLOGY — January 15, 2018 at 11:54 am

Cum vede Samsung viitorul automobilelor autonome

by

Samsung DRVLINESamsung Electronics a prezentat noua sa platformă Samsung DRVLINE, poziționându-se în calitate de partener pentru producătorii de echipamente originale (OEM) și mobilitate ca servicii (MaaS) pe piața vehiculelor cu conducere autonomă.

Platforma DRVLINE este o platformă deschisă, modulară și scalabilă, bazată pe hardware și software, care se prezintă ca o soluție valoroasă pentru producătorii de automobile, deoarece poate integra tehnologia cea mai bună în vehicule noi, construind, de asemenea, o bază pentru flotele autonome ale viitorului.

Platforma DRVLINE încorporează câteva componente și tehnologii de cea mai bună calitate din clasa sa, care conferă expertiză globală Samsung în domeniul electronicii, IoT și sistemelor încorporate, inclusiv în sistemele autonome de nivel 3, 4 și 5. DRVLINE include, de asemenea, un nou sistem de camere ADAS orientat spre zona frontală, creat de Samsung și HARMAN, proiectat pentru a satisface standardele viitoare ale programului de evaluare a mașinilor noi (NCAP). Acestea includ avertizarea de părăsire a benzii de circulație, avertizarea de coliziune frontală, detecția pietonilor și frânarea automată de urgență.

Multe platforme autonome hardware și software forțează utilizatorul final să adopte o tehnologie specială ca pachet de tip black-box cu totul sau nimic. Platforma DRVLINE a fost proiectată astfel încât furnizorii să colaboreze, iar software-ul poate fi personalizat sau îmbunătățit, iar componentele și tehnologiile individuale pot fi schimbate și deconectate după cum este necesar. Acest lucru contribuie, de asemenea, la dezvoltarea platformei, un aspect esențial în cadrul unei astfel de industrii: OEM-urile pot comercializa cea mai avansată tehnologie autonomă existentă, încorporând noi inovații în timp ce lucrează la nivelul 5 de automatizare.