Networking — January 17, 2018 at 1:29 pm

Rohde & Schwarz R&S RTC1000, osciloscop compact de înaltă calitate din clasa economică

by

RTC1000_48654_04_largeNoua serie de osciloscoape R&S RTC1000 prezintă echipamente cu cel mai mare grad de integrare internă în clasa sa dimensională. Având un preț ce porneşte de la 835 EUR, aparatul prezintă caracteristici complexe de măsură,  adaptate nevoilor utilizatorilor din domeniul educației, producătorilor cu bugete reduse și hobby-ştilor.

Osciloscopul compact se poate utiliza şi ca analizor logic cu opt canale, generator cu patru canale și analizor de protocol pentru I2C, SPI, UART / RS-232, CAN și LIN. De asemenea, poate fi folosit ca voltmetru digital, tester de componente, analizor de spectru și numărător. Cu această integrare de instrumente, opt-în-unu, utilizatorii obțin o valoare de utilizare apreciabil mai mare pentru un spaţiu minim ocupat pe bancul de lucru.

Joerg Fries, Vice Presedinte Market Segments pentru T&M la Rohde & Schwarz, spune: “Inginerii noștri s-au gândit să proiecteze un osciloscop din clasa economică, care să păstreze calitatea specific firmei noastre şi, totodată,  să permită un înalt grad de integrare a funcţiilor de măsură.  Combinarea a opt funcţii de măsură într-un singur instrument compact, în special funcţia unică de tester de componente, a fost foarte bine primită de clienții care au realizat testele preliminare efectuate înaintea lansării instrumentului”.

Osciloscoapele R&S RTC1000 sunt disponibile în modele cu game de frecvenţă începând de la 50 MHz si până la 300 MHz. Aceste echipamente sunt primele din clasa “1000” care oferă posibilitatea de upgrade a lățimii de bandă, prin intermediul unei licențe software, până la o lățime de bandă de 300 MHz; aceste upgrade-uri putând fi achiziționate pe măsură ce nevoile de testare cresc în timp. Osciloscoapele cu două canale au rate de eșantionare maxime de 2 Gsample / s și o capacitate de memorare de 2 Msample. Toate echipamentele R&S RTC1000 sunt echipate standard cu interfețe LAN și USB.

Osciloscopul R&S RTC1000 este acum disponibil de la Rohde & Schwarz și partenerii de distribuție selectați. Pentru informații suplimentare, accesați:

Rohde & Schwarz Romania S.R.L.

Bd. Eroii Sanitari, nr. 89, Sector 5,

Tel / Fax: +40 21 411 20 13; +40 21 410 68 46

Email: rs-romania@rohde-schwarz.com

www.rohde-schwarz.com/RTC1000