Evenimente — January 18, 2018 at 11:06 am

Bucharest Gaming Week, evenimentul pasionaților de gaming

by

PosterBucharest Gaming Week aduce împreună pasionații de esports, gamerii dedicați și dezvoltatori de jocuri din România și din lume, în data de 23 ianuarie. Timp de o săptămână, Bucureștiul devine capitala gamingului printr-o serie de expoziții, conferințe și evenimente dedicate acestei industrii.

Bucharest Gaming Week este format din două componente principale, o serie de evenimente conexe, dedicate industriei de game development care se vor desfășura în perioada 23-26 ianuarie, în diverse locații din București și evenimentul principal, care va avea loc în weekend și are misiunea de a aduce împreună comunitatea de gaming.

Evenimentul central va avea loc la Romexpo în weekendul 27-28 ianuarie. Atracțiile principale sunt finalele Esport (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends. Premiile totale ale acestor competiții depășesc 16.000 Euro.

Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități și turnee printre care turneul de PlayerUnknown’s Battlegrounds Romania Invitational susținut de HyperX, Turneul de Clash Royale, cu premiul de 1000 de euro și turneul de jocuri în VR, Gateway VR Arena, organizat de către cei de la Gateway VR.

Bilete pentru evenimentul de la Romexpo (27-28 ianuarie) au fost puse în vânzare pe site-ul bilet.ro.

Tags