NEWS — January 22, 2018 at 11:20 am

Echipamentele Xerox AltaLink primesc certificarea Common Criteria

by

xerox alta link

Produsele Xerox AltaLink au primit certificarea National Information Assurance Partnership (NIAP) în baza noului profil de securitate și protecție Common Criteria pentru echipamentele de imprimare.

NIAP este organizația guvernamentală din Statele Unite care asigură conformitatea cu versiunea globală a evaluării Common Criteria pentru securitatea tehnologiei informațiilor.

Profilul de protecție pentru echipamente de imprimare v1.0 (HCD-PP v1.0) are ca scop protejarea informațiilor procesate de un MFP în fața amenințărilor de securitate și include reguli extrem de stricte privind criptarea, autentificarea și protocoalele de securitate. Testele sunt realizate în laboratoare independente, ceea ce asigură dezvoltarea celor mai stricți și moderni parametri de securitate pentru firme mici și mijlocii, corporații și instituții publice.

Familia AltaLink are integrată tehnologia Xerox ConnectKey® și include 10 MFP-uri pentru grupurile de lucru medii și mari din firme de toate dimensiunile. Tehnologia ConnectKey transformă echipamentele tradiționale de imprimare în asistenți inteligenți și conectați pentru locul de muncă, în ton cu nevoile în schimbare ale business-urilor. Tehnologia aduce funcții simple și mobile, conectivitate în cloud și acces la soluții și aplicații pentru productivitate.

Soluțiile de securitate Xerox au o abordare multilaterală, construită pe patru aspecte cheie: prevenirea intruziunilor, detectarea amenințărilor la nivel de echipament, detectarea la nivel de date și documente și parteneriate externe. Un exemplu de astfel de parteneriat îl reprezintă tehnologia de whitelisting de la McAfee, integrată în toate produsele Xerox AltaLink, care monitorizează în permanență și oferă automat protecție împotriva malware-ului. Atunci când echipamentele Xerox au nevoie de servicii și soluții, gama noastră de servicii de management al imprimării respectă aceleași politici de securitate și are o abordare care previne, detectează, protejează și raportează.