Evenimente — January 26, 2018 at 1:44 pm

ASUS își așteaptă fanii în week-end la Romexpo, la Bucharest Gaming Week

by

asusASUS își așteaptă fanii la Bucharest Gaming Week, evenimentul de gaming al acestui început de an, ce se va desfășura în complexul expozițional Romexpo din București, în perioada 27-28 ianuarie 2018.

Finalele ESL Southeast Europe Championship de League of Legends, CS:GO și Hearthstone și finala sezonului 3 al Turneului National de League of Legends vor fi meciurile ce vor atrage un public numeros, venit să vadă la lucru cei mai buni jucători, dar și cel mai bun hardware de gaming.

ASUS – producătorul de laptopuri preferat de utilizatorii din România
ASUS, producătorul de laptopuri preferat de utilizatorii din România, va fi prezent cu numeroase echipamente, inclusiv unele dintre modelele recent lansate la CES 2018.

ASUS va expune la Bucharest Gaming Week laptopul de gaming ROG GL702ZC, echipat cu procesor AMD Ryzen 7 1700, tactat la frecvența de 3.00 GHz, cu 8 nuclee și 16 fire de procesare. Alături de acest model bazat pe o soluție AMD, fanii competițiilor de gaming vor putea vedea la lucru modele precum: ROG G752, ROG GL553, ROG GD30, ROG GT51 sau cel mai compact desktop de gaming, ROG G20, care va face posibil turneul de CS:GO.

ASUS va expune noul monitor de gaming ROG Strix XG32VQ cu rată de refresh înaltă, acoperire de 125% a spectrului de culoare sRGB și Adaptive-Sync (FreeSync). ROG Strix XG32VQ dispune de un panou curbat, cu diagonala de 32 de inci și o rată de refresh de 144Hz. Jocurile cu grafică avansată vor fi redate fluid pe noul monitor, curbura 1800R, asigurând faptul că fiecare punct de pe ecran este echidistant față de ochi. Pe lângă ROG Strix XG32VQ vor mai fi expuse în premieră monitoarele ROG Swift PG27VQ și ROG Strix XG27VQ, completate de ROG Swift PG258Q.

Sisteme de gaming personalizate
ASUS oferă soluții pentru sistemele de gaming personalizate. Plăcile de bază și acceleratoarele video ASUS integrează senzori pentru monitorizarea tuturor parametrilor sistemului, iar BIOS-ul modificat permite ridicarea frecvențelor de funcționare la un nivel nemaiîntâlnit. Sistemele de gaming personalizate, prezentate la Bucharest Gaming Week, profită din plin de aceste posibilități, precum și de iluminatul Aura Sync, ce sincronizează luminile componentelor compatibile.

Alături de aceste sisteme, special create pentru a pune în valoare hardwareul ASUS, utilizatorii vor putea testa periferice, precum căștile ROG Strix Fusion 300, mousii Pugio și Gladius II, tastaturile Cerberus Mech RGB și Claymore. Nu vor lipsi nici laptopurile de gaming GL702, GL501 sau GD30.

Premii pentru vizitatori
Vizitatorii standului ASUS de la Bucharest Gaming Week vor fi putea testa sistemele expuse inclusiv în turneele de CS:GO și FIFA. Finala de FIFA va avea loc pe scena YouTuberilor și va fi comentată de Ovvy Patrascu, cel mai cunoscut jucător român de FIFA, cu rezultate recunoscute internațional. Premiile oferite participanților vor fi din sfera produselor Republic Of Gamers și vor include rucsacuri Shuttle, mouși Gladius, ROG Case-uri și chiar un troller ROG pentru vacanță. Pe lângă aceste competiții, ASUS își va răsplăti vizitatorii cu tombole și premii, unde vor fi oferite diverse obiecte promoționale, dar și un telefon ZenFone 4 MAX.

2018 se anunță un an plin de evenimente de gaming offline pentru ASUS. După Bucharest Gaming Week, în luna Martie va fi organizat un nou eveniment maraton în cadrul unui important centru comercial din București. Până atunci, elevii Liceului de Informatică din capitală vor putea descoperi cel mai bun hardware pentru gaming în cadrul unui eveniment dedicat, în cursul lunii februarie.