NEWS — January 26, 2018 at 7:05 am

Fujitsu îmbunătățește scalarea mediilor SAP prin intermediul PRIMEFLEX Integrated Systems

by
primeflex-for-sap-hana_tcm100-1532850Fujitsu a anunțat astăzi două noi soluții puternice proiectate să ajute organizațiile în dezvoltarea aplicațiilor care utilizează intensiv datele necesare în vederea transformării lor digitale, prin îmbunătățirea remarcabilă a capacității de gestionare pentru implementarea scalată a bazei de date SAP HANA® cu rulare din memoria locală.

Cu certificarea SAP, soluțiile Fujitsu Integrated Systems PRIMEFLEX for SAP HANA și PRIMEFLEX for SAP Landscapes care rulează FlexFrame Orchestrator Management Software permit organizațiilor să își gestioneze implementarea și modul de operare a infrastructurilor SAP necesare pentru procesarea unor cantități enorme de
date, pentru micșorarea gradului de complexitate și a costurilor asociate unor astfel de instalări, și pentru rularea
unui mediu SAP flexibil, eficient și sigur, care să rămână scalabil în vederea dezvoltării ulterioare.
Sistemele integrate PRIMEFLEX dezvoltate de Fujitsu pentru asigurarea sarcinilor de lucru sunt optimizate în
mod specific pentru instalarea SAP HANA în condițiile unei scalări extensive cu utilizarea de baze de date care
depășesc limitele de memorie ale unui singur server. Fujitsu este prima companie care pune pe piață o soluție
care reduce numărul de fluxuri fizice de date necesare pentru o instalare extensivă de la trei sau mai multe la o
singură conexiune de 100 Gigabit Ethernet (GbE). Astfel se reduce și numărul porturilor de comutare necesare
cu un factor de cel puțin trei, simplificând instalarea și operarea și asigurând o infrastructură fiabilă, capabilă de
înalte performanțe, care să fie pregătită pentru următoarea generație de aplicații în domeniul Big Data, inteligenței artificiale (IA) și Internetului lucrurilor (IoT), precum și a viitoarelor versiuni S/4 HANA.
Având la dispoziție cel mai cuprinzător portofoliu de soluții pentru medii SAP din domeniu și întărindu-și în permanență parteneriatul strâns cu SAP, Fujitsu oferă soluții puternice pentru fiecare dintre scenariile posibile de folosire a aplicațiilor SAP. Noile soluții îmbunătățite PRIMEFLEX for SAP HANA și PRIMEFLEX for SAP Landscapes sunt livrate gata de rulare, sub formă de sisteme integrate de pachete pretestate bazate pe Intel® Xeon® Skylake, constând din servere PRIMERGY, capacități de stocare, conectivitate la rețea și soluții software, asigurând organizațiilor capacitatea de a-și utiliza rapid infrastructura, de a gestiona cu ușurință medii de lucru SAP complexe și de a produce rapid valoare adăugată.
Un parteneriat de lungă durată
În calitate de Partener glob al SAP de peste 40 de ani, Fujitsu a ajutat deja zeci de mii de clienți de pe mapamond
în eforturile lor de simplificare, transformare și creștere. Fujitsu facilitează transformările digitale și impulsionează inovarea în toate domeniile – de la serviciile de tip „cloud” prin intermediul operațiunilor gestionate de SAP, până la soluții și servicii pentru utilizare locală.
Sistemele integrate Fujitsu PRIMEFLEX for SAP Landscapes și PRIMEFLEX for SAP HANA sunt ambele disponibile pentru a fi comandate imediat. Prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune și
configurația sistemului.