NEWS — February 6, 2018 at 7:06 am

Inteligența artificială sprijină strategia digitală de marketing a companiilor

by

Logo_SOMEDIÎn prezent, orice produs software de ultimă generație are o componentă de Inteligență Artificială.

SoMeDi (SoMeDi – Social media and digital interaction intelligence) este un proiect de cercetare care dezvoltă instrumente de analiză inteligentă a conținutului publicat în social media, fiind analizat inclusiv modul în care acest conținut poate influența diferite procese de business pentru a le susține și automatiza.

Proiectul SoMeDi este finanțat de la bugetul de stat, prin programul Cooperare Europeană și Internațională, Subprogramul 3.5. Alte inițiative și programe europene și internaționale – Proiecte EUREKA Tradiţional, EUREKA-Cluster, Eurostars, urmând să fie implementat de un consorțiu european format din 2 țări: pentru România, un parteneriat format din SIVECO România și Beia Consult Internaţional S.R.L, iar pentru Spania, un parteneriat format din Hi-Iberia, Experis IT și Taiger.

În cadrul proiectului, consorțiul va implementa două proiecte pilot, în România și în Spania, în care vor fi integrate instrumentele de analiză inteligentă.

Cu o expertiză solidă și un lung șir de reușite în domeniul proiectării, implementării și managementului de proiect, SIVECO va dezvolta în cadrul proiectului pilot din România o platformă online prin intermediul căreia se va oferi suport informațional tinerilor pe parcursul tranziției către piața muncii, prin prelucrarea unor informații existente în mediile online.