Securitate — February 9, 2018 at 11:43 am

AXIS Device Manager – soluție de management a echipamentelor de securitate

by

device_manager_collage_250x500_1802_hi[1]AXIS Device Manager este un instrument software ce poate fi folosit pe teren si care ofera o metoda rapida, simpla si accesibila de a gestiona majoritatea instalarilor si a dispozitivelor operationale. Interfata produsului este intuitiva, utilizatorii putand sa configureze rapid noi dispozitive, fiind compatibil cu mii de camere de retea Axis si dispozitive de control acces sau audio.

AXIS Device Manager este un update pentru aplicatia AXIS Camera Management, timpul necesar realizarii unor sarcini precum instalarea AXIS Camera Application Platform (ACAP), upgrade-ul de firmware, configurarea si realizarea de setari de securitate, poate fi redus chiar si cu 90%. Solutia software ajuta de asemenea la protejarea echipamentelor din retea printr-o gestiune stricta a protocoalelor HTTPS si IEEE 802.1x, dar si a conturilor si parolelor.

Cele mai importante functionalitati:

– Asigneaza automat adrese IP;

– Faciliteaza instalarea, configurarea, inlocuirea si upgrade-ul fiecarui dispozitiv din retea;

– Permite copierea setarilor de configurare intre mii de echipamente;

– Se poate conecta la multiple servere si sisteme;

– Poate realiza restaurarea la puncte predefinite si la setarile de fabrica;

– Permite update-uri de firmware;

– Poate gestiona si actualiza conturi de acces si parole;

– Permite implementarea si reinoirea certificatelor HTTPS si IEEE 802.1x

 Securitatea cibernetica este un subiect de interes si de actualitate, infrastructura fiind necesara sa fie verificata si testata zilnic. AXIS Device Manager imbunatateste securitatea instalarilor si ofera un management centralizat facil. AXIS Device Manager va inlocui AXIS Camera Management. Software-ul este disponibil gratuit la adresa:

https://www.axis.com/global/en/products/axis-device-manager/overview