Evenimente — February 12, 2018 at 11:55 am

Axis transmite live meciul de polo România-Serbia

by

Feferatia de PoloNaţionala de Polo a României va întâlni astăzi echipa Serbiei, într-un meci din cadrul grupei A a preliminarilor europene din Liga Mondială. Echipele clasate pe primul loc al fiecărei grupe se vor califica la Turneul Final 8, programat în perioada 18-23 iunie 2018.

Evenimentul va avea loc la Oradea, în bazinul olimpic ”Ioan Alexandrescu”, începând cu ora 18.00.

Polo este un joc cu tradiție care necesită putere, viteză și rezistență, întrunind astfel calitățile în jurul cărora sunt proiectate și construite produsele Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea. Plecând de la aceste asemănări, implicarea Axis Communications şi a partenerului său Nexia Consulting în transmiterea live a meciul România-Serbia din cadrul World League a venit natural. Astfel, evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook, prin accesarea:

Pentru transmiterea evenimentului de la Oradea vor fi folosite camere de reţea Axis Full HD și UHD, care se remarcă deopotrivă prin rezultatele excepționale obținute la filmarea unor scene cu desfășurare rapidă și prin capabilitățile superioare de a filma în orice condiții de lumină ambientală.

Din punct de vedere software, transmisia va fi intermediată prin CamStreamer – o soluție care se instalează direct în camerele de supraveghere video Axis cu conectare la rețea. În cazul de față, aplicaţia va fi folosită pentru a transmite conținutul video preluat de camere direct către platforma Facebook, fără a fi necesară o adresă IP publică sau setări complexe ale router-ului sau firewall-ului.