Data Center / Storage — February 12, 2018 at 7:43 am

McLaren şi Dell Technologies încheie un parteneriat extins

by

DellMcLaren Technology Group tocmai a încheiat prima parte a călătoriei de transformare IT către o entitate de tip cloud hibrid de mare performanţă. Această transformare include un set modern, rapid, automatizat, performant şi cu rată mare de disponibilitate de servicii de tip centru de date, prin folosirea software-ului Dell EMC de procesare, stocare şi management al infrastructurii de date.

Parteneriatul va însemna integrarea fluidă a platformei largi de soluţii Dell Technologies în cadrul operaţiunilor cotidiene McLaren, incluzând aici suport pentru proiectare şi producţie, operaţii de monitorizare şi urmărire a proceselor, telemetrie, ecosisteme cu grad maxim de securitate, stocare date, e-sporturi şi simulare, implicarea fanilor şi experienţa clienţilor.

McLaren şi Dell Technologies intenţionează să colaboreze în proiecte viitoare din zonele securitate, cloud, digital şi tehnologii de transformare a locurilor de muncă, având ca obiectiv inovaţia tehnică nu doar în interiorul celor două organizaţii, ci şi în cadrul industriei per ansamblu.

Zak Brown, Executive Director, McLaren Technology Group, a declarat: “Formula 1 înseamnă un mediu neobosit iar parteneriatul cu Dell Technologies ne conferă capabilităţi şi suport de top pentru a genera eficienţă, care va permite McLaren să activeze la cel mai înalt nivel posibil în întreg spectrul de operaţiuni de afaceri.”