NEWS — February 15, 2018 at 2:26 pm

Razer investeste alaturi de Team Kinguin in viitorul sporturilor electronice

by

razerRazer™ și Team Kinguin, au anunțat un nou parteneriat care presupune pe lângă sponsorizarea echipei cu echipamente Razer și o colaborare între cele două organizații pentru dezvoltarea și testarea de produse noi.

Astfel, Razer va deveni partenerul exclusiv de periferice al echipei Team Kinguin și le va furniza jucătorilor profesioniști cele mai noi mouse-uri, tastaturi, căști și alte dispozitive de input, asigurându-se că aceștia sunt întotdeauna pregătiți de luptă. Mai mult, Razer va echipa și sediul de sporturi electronice și facilitățile de antrenament ale Team Kinguin din Varșovia. Cele două organizații vor face schimburi de experiență în mod regulat și se vor sprijini reciproc în inițiativele și activitățile viitoare.

Membrii Team Kinguin se alătură echipei Team Razer și vor juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse Razer. Având o istorie bogată pe scena sporturilor electronice și o experiență directă în menținerea poziției de lider din clasamente, Team Kinguin va oferi un feedback prețios pentru a putea perfecționa portofoliul de periferice de gaming de cea mai înaltă calitate al Razer.