NEWS — February 15, 2018 at 2:12 pm

Utilizatorii aplicației My Vodafone răsplătiți cu premii zilnice

by

Vodafone Romania lanseaza o campanie pentru a sarbatori alaturi de clienti recentele certificari obtinute de Supernet 4.5G de cea mai buna retea, din partea auditorului P3 Communications, si de cea mai rapida retea 4G, din partea Ookla.

vodafoneToti utilizatorii aplicatiei My Vodafone, clienti persoane fizice care utilizeaza cartele preplatite si abonamente Vodafone, persoane juridice, precum si utilizatori ai altor retele mobile, pot participa la campania „Vodafone te sarbatoreste”, care rasplateste utilizatorii cu milioane de premii zilnice, marele premiu fiind un Audi RS5 Coupé acordat prin tragere la sorti. Pana pe 31 martie 2018, orice utilizator eligibil poate castiga un premiu prin simpla accesare a sectiunii dedicate din aplicatie.

Pentru a castiga unul dintre premiile zilnice si pentru a se inscrie la tragerea la sorti pentru premiul cel mare, utilizatorii trebuie sa invarta roata norocului din sectiunea dedicata campaniei in aplicatia My Vodafone. Utilizatorii altor retele mobile se pot inscrie la tragerea la sorti pentru marele premiu daca isi porteaza numarul de telefon in Supernet 4.5G. Castigatorul premiului cel mare, un Audi RS5 Coupé, va fi decis prin tragere la sorti pe data de 12 aprilie 2018 si anuntat pe www.vodafone.ro si pe pagina de Facebook a Vodafone Romania.