Evenimente — February 15, 2018 at 10:00 am

Workshop Red Hat OpenShift în București

by

seminar OpenShift Red HatVERACOMP organizează miercuri, 21 februarie 2018, la Hotel Athénée Palace Hilton, seminarul Red Hat dedicat soluțiilor OpenShift. Workshop-ul va fi susținut de reprezentantul Red Hat, Jaroslaw Stakun, Senior Architect.

“Suntem onorați sa fim gazda acestui eveniment atât de așteptat de partenerii nostri. Soluțiile de tip open source au câștigat în timp un nivel superior de apreciere în randul specialiștilor tehnici IT, iar Red Hat reprezintă un reper în materie de soluții enterprise. Workshop-ul, realizat cu implicarea directă a producătorului, va beneficia de prezenta unui specialist Red Hat care va oferi partenerilor Veracomp o sesiune consistentă de informare cu referire la avantajele și oportunitățile asigurate de platformele OpenShift,” declara Alina Ovedenie, Business Development Manager, Veracomp.

Workshopul va fi oferit gratuit pentru un numar limitat de 20 de specialiști. Pentru mai multe detalii și inscrieri va invitam să consultați pagina evenimentului sau să vă adresați direct reprezentanților Veracomp, distribuitor Red Hat în România: telefon 0376 201 202 sau e-mail: alina.ovedenie@veracomp.ro