Foto-Video-Audio — February 16, 2018 at 9:33 am

Noile modele de soundbar Panasonic extind gama de echipamente audio şi TV pentru Home Cinema

by

Panasonic a lansat două noi modele de soundbar, SC-HTB250 şi SC-HTB200, completând astfel gama de sisteme audio Home Cinema. Compacte, noile boxe full-range sunt concepute pentru a încăpea pe consola TV existentă sau sub televizor. Aceste boxe atent finisate, elegante, reunesc stilul performant cu caracteristici audio de nivel înalt, redând un sunet dinamic, viu şi bogat, la dumneavoastră acasă.

VRimg File Description =Attributes= Version: 1.3 Compressed: true Resolution { width: 6000 height: 4500 pixelAspectRatio: 1 } Render Region { renderRegion: false xmin: 0 ymin: 0 width: 6000 height: 4500 } Regions Info { regWidth: 6000 regHeight: 4500 whatsXY: MaxSize } Camera Info { transform: matrix projection: perspective aperture: 36 fov: 21.6548 targetDistance: 2058.42 nearRange: 0 nearClip: 0 farClip: 1e+030 focalLength: 94.115 fNumber: 8 } Scene { renderTime: 166641 name: "20170914.max" } =Channels= Alpha (float3) RGB color (float3) VRayWireColor (float3)

Modelul de soundbar SC-HTB250 este prevăzut şi cu un subwoofer wireless care poate fi plasat fie vertical, fie orizontal, oferind o flexibilitate sporită mulțumită designului subţire şi elegant care se potrivește în orice încăpere. Datorită acestui aspect, oricine se poate bucura de experienţa audio specifică unei săli de cinema. SC-HTB250 şi SC-HTB200 sunt echipate cu tehnologia Bluetooth®, astfel încât muzica poate fi redată direct de pe smartphone sau tabletă, prin conectare wireless la soundbar.

Design  compact, perfect compatibil cu televizoarele Panasonic

Designul compact al celor două noi modele de soundbar permite așezarea acestora între consolele TV sau sub rama televizorului, asigurând vizibilitatea fără obstacole şi compatibilitate perfectă cu televizorul Panasonic. Forma simplă şi elegantă a modelelor de soundbar acționează ca o extensie a televizorului fără însă a obtura imaginea, datorită designului suplu şi discret.

Sunet puternic, de înaltă calitate,  oferit într-un corp compact

Anii de experienţă îndelungată ai Panasonic în domeniul tehnologiilor audio şi al designului de boxe se reflectă pe deplin în modelele de soundbar SC-HTB250 şi SC-HTB200. Ambele boxe redau un sunet de înaltă calitate. O caracteristică surprinzătoare este reprezentată de designul compact.

Prin combinarea a două  difuzoare full-range echipate cu tehnologia audio avansată de la Panasonic, sunetul realistic învăluie ascultătorul cu o acustică limpede, efecte stereofonice şi o putere a sunetului incredibilă. Cu două  difuzoare full-range 10x4cm realizate special pentru a se potrivi în corpul compact, acest sistem produce un sunet puternic, de o calitate superioară pentru o experienţă inegalabilă la vizionarea programelor TV şi a filmelor. Funcţia “H.bass” intensifică spectrul undelor scurte şi funcţiile de amplificare a sunetului precum „Virtual Surround”,”Music” şi „Cinema” pentru optimizarea efectelor acustice şi pentru a da un plus de realism conţinutului vizionat.

Pentru cei în căutarea de noi profunzimi ale sunetului de înaltă calitate, modelul de soundbar SCHTB250 conține un subwoofer wireless. Cu posibilitate de poziționare verticală sau orizontală, subwooferul amplifică senzația de realism dată de coloana sonoră a filmului sau de muzica ascultată.

În plus, funcţia “Bass Reflex” a SC-HTB250 amplifică notele robuste, de frecvență joasă.

Configuraţie flexibilă pentru a se adapta stilului dumneavoastră de viaţă

Noile modele de soundbar pot fi utilizate în fiecare casă şi pot fi controlate prin sistemul Bluetooth de pe diverse dispozitive mobile. Fie că folosiţi tableta pentru a asculta un post de radio de pe internet sau smartphone-ul pentru a asculta muzică sau podcast-urile preferate, soundbar-ul este compatibil cu orice dispozitiv Bluetooth sincronizat. În cazul în care televizorul şi soundbar-ul sunt conectate prin HDMI CEC, comanda ambelor device-uri pot fi efectuate de la o singură telecomandă.