NEWS — February 19, 2018 at 3:42 pm

Protecția Kaspersky Lab recunoscută în testele independente

by

TOP3Kaspersky Lab și-a păstrat primul loc în metrica de securitate cibernetică TOP3, realizată pe baza unor studii independente. Produsele Kaspersky Lab le-au depășit pe cele ale tuturor furnizorilor de securitate, într-un spectru larg de teste independente din 2017, ieșind pe primul loc de 72 de ori – din 86 de teste și review-uri – și obținând una dintre primele trei poziții în 91% din cazuri.

Conform metricii TOP3, Kaspersky Lab rămâne cel mai testat și cel mai premiat furnizor de securitate de pe piață. Aceste rezultate au consolidat poziția companiei ca lider în domeniu, deținătoare a celor mai bune soluții, care oferă protecție împotriva amenințărilor, cunoscute, necunoscute și complexe.

Pe baza rezultatelor din evaluări independente, realizate de laboratoare de teste renumite, metrica TOP3 Kaspersky Lab monitorizează cu regularitate rezultatele produselor pentru utilizatori individuali și companii, ale principalilor furnizori de securitate. Calculul evaluează companiile în funcție de capacitatea de a obține punctaje mari la teste, dând fiecăreia un scor în funcție de numărul de dăți când s-a clasat pe una dintre primele trei poziții, comparativ cu numărul de teste la care a participat.

Doar testele transparente sunt luate în calcul pentru TOP3, ceea ce garantează faptul că metrica rămâne justă și imparțială. TOP3 ia în considerare, printre altele, testele de la AV-Test, SELabs, MRG Effitas sau AV-Comparatives. Produsele au fost testate din punct de vedere al capacității de a proteja împotriva amenințărilor complexe, a programelor ransomware, a exploit-urilor, a malware-ului financiar și a altor amenințări, precum și în ceea ce privește detectarea cu acuratețe a alarmelor fals pozitive, pe diferite sisteme de operare.

Kaspersky Lab a participat, în 2017, la mai multe teste independente decât orice alt competitor: 86, în total, în timp ce următorul competitor a participat la 68. Produsele companiei s-au clasat în TOP3 în proporție de 91% – o cifră care nu a fost egalată nici pe departe de alți furnizori (compania situată pe locul următor a obținut unul dintre primele trei locuri în proporție de 72%).

Cu abordarea noastră bazată atât pe inteligență umană, cât și pe tehnologie avansată, ne perfecționăm mereu produsele pentru a ne proteja clienții împotriva amenințărilor cunoscute, necunoscute și a celor avansate”, spune Timur Biyachuev, Director, Anti-Malware Research la Kaspersky Lab. „Primul loc în metrica TOP3, pe care Kaspersky Lab l-a obținut pentru a cincea oară consecutiv, este o dovadă că furnizăm cea mai bună protecție de pe piață pentru clienții noștri – indiferent dacă sunt mari companii sau persoane fizice.”