Networking — February 22, 2018 at 3:38 pm

Switch-urile Gigabit Layer 3 Allied Telesis din Seria x930 au primit certificarea de conformitate Open Networking Foundation’s OpenFlow®

by

Certificarea de Conformitate OpenFlow reprezinta cea mai inalta garantie actuala pentru orice echipament de retea proiectat pentru utilizare SDN.

Img1Echipamentele Allied Telesis Gigabit Layer 3 din seria x930 se afla in portofoliul ELKO Romania. Astfel, aceste modele vor beneficia de o pozitie privilegiata in Registrul de Produse cu Conformitate Certificata OpenFlow.

“In calitate de lider global pentru produse, solutii si servicii de infrastructura de retea, sustinem standardizarea pe scara larga a tehnologiei SDN, astfel incat clientii nostri actuali si viitori sa poata dezvolta si instala solutii SDN superioare. Continuam sa depunem eforturi pentru dezvoltarea unei noi generatii de tehnologii pentru retea, iar aceasta certificare reprezinta un pas important in acest proces”, a declarat Seiichiro Sato, Senior Vice President, Global Marketing Allied Telesis.

Registrul de Produse Certificate OpenFlow al ONF ofera in timp real o lista cu toate produsele care respecta specificatiile de conformitate OpenFlow. Pentru incadrarea in registru, produsele trebuie sa respecte specificatiile atat din punctul de vedere hardware, cat si software, precum si sa parcurga o serie de teste riguroase in laboratoarele de certificare ONF.

Astfel, Allied Telesis demonstreaza dedicare in furnizarea de solutii de retea pentru afaceri, care asigura un nivel ridicat de performanta şi de fiabilitate si garanteaza compatibilitatea cu o gama tot mai vasta de solutii SDN (Software-Defined Networking). OpenFlow este primul standard SDN si reprezinta un element vital pentru orice retea de acest gen. Toate testele de conformitate sunt efectuate de laboratoare de testare independente acreditate, care ofera atat o validare impartiala, cat si o aprobare ONF.

Prevazute cu sistemul de operare AlliedWare Plus™ si tehnologiile Autonomous Management Framework™ (AMF) si Autonomous Wave Control™ (AWC), seria de switch-uri X permite organizatiilor sa construiasca o noua generatie de retele, extrem de inteligente, stabile si sigure, beneficiind totodata de solutii simple pentru administrare si control, astfel incat sa isi imbunatateasca eficienta operationala, simultan cu reducerea costurilor de operare. Switch-urile din seria x930 sunt disponibile in versiuni cu 24 si 48 porturi, cu porturi Uplink de 10 si 40 Gigabit, incluzand si suport Virtual Chassis Stacking (VCStack™), pentru a obtine o latime de banda stivuita de pana la 160Gbps pe switch.