Bizpoint — February 23, 2018 at 2:35 pm

Bitcoin face parte doar din ciclul actual al IT

by

bitcoinChiar dacă mulți oameni încă nu au o idee exactă despre ce înseamnă o monedă din lumea virtuală, Bitcoin mai pe scurt, există o serie de oameni care au nevoie de cunoștiințe în acest domeniu. Fiind vorba în special de investitori, oameni din industrie, avocați sau analiști. Și mai ales dacă au speranța de a deveni autorități în legătură cu acest subiect, nu li se permite să nu aibă o poziție legată de acesta.

Există un motiv pentru auto-promovarea neobosită, desigur, o dată ce un executiv sau un investitor dezvoltă o reputație de expert în această tendință tehnologică, va fi primul apelat de către antreprenorii care doresc să strângă bani, să angajeze un avocat, sau să închirieze un spațiu de birou pentru startupul lor disruptiv. Relatiile de acest tip conduc către clienții călători și oferte. Ofertele importante dau naștere și celor mai slabe oferte, reprezentând un ciclu virtuos al succesului.

Industria tehnologică este mică, și există atât de multe tendințe pentru a merge mai departe. Bitcoin, blockchain, și criptocurrency reprezintă în prezent cele mai importante tendințe de evoluție. Startup-urile sunt pivotante în blocuri. Mărcile vechi sunt pivotante în blocuri. Firmele de investiții investesc în criptocuritate. Escrocii ridică milioane de jetoane cu cuvântul “inutil” în numele lor, și asa mai departe merge ciclul dezvoltării din IT.

Secretul conducerii gândirii, totuși, este construit pe o bază fragilă de buzzwords și o lipsă suficientă de rușine. Da, chiar un om simplu, cu putini adepți pe Twitter sau Facebook, probabil că va putea convinge pe cineva de clarviziunea sa pentru criptomonede. Trucul stă în studiul scrierilor și postările de blog ale oamenilor care fac acest lucru în mod profesional.

Mulți cred că blockchain și monedele virtuale vor schimba lumea așa cum o știm. Este o credință la fel de monumentală ca și internetul în 1995, la fel de legendară ca revoluția americană, la fel de profundă ca timpul în care Steve Jobs a luat LSD. Este la egalitate cu oricare dintre revoluția mobilă, revoluția dronelor, revoluția IoT sau revoluția vaping.