Internet/Telecom — February 26, 2018 at 9:44 am

Samsung Galaxy S9 este disponibil pentru precomanda

by

Galaxy S9 & S9+Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ sunt disponibile pentru precomandă pentru clienții Vodafone. Noile smartphone-uri sunt disponibile în trei variante de culori, și anume Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple.

Cele două smartphone-uri dispun de o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră Low Light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate. AR Emoji folosește un algoritm de învățare a datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să imite expresii, oferind o personalizare unică.

Mai mult, cele două terminale beneficiază de o cameră principală de 12MP cu tehnologie dual-pixel, de senzori de scanare a irisului și de un display Curved Super AMOLED de 5,8″ în cazul lui S9 și de 6,2″ în cazul lui S9+.

Clienții pot înregistra o precomandă până pe data de 15 martie pentru Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ în magazin și pe www.vodafone.ro. Samsung Galaxy S9 poate fi achiziționat la un preț de la 349 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 30, iar Samsung Galaxy S9+ poate fi achiziționat la un preț de începând de la 439 de euro, împreună cu același abonament.