Aplicatii — February 26, 2018 at 10:54 am

Un copilot pentru secolul 21

by

03_Ford_Car_connectivitySygic a dezvăluit noua funcție Driving Assistant pentru vehiculele Ford. Driving Assistant este o funcție de copilot interactivă, controlată prin voce, care permite șoferilor să pună întrebări privind refugii, restaurante, hoteluri din apropiere și chiar și despre blocaje de pe traseu – toate acestea în timp ce își țin mâinile pe volan și ochii pe șosea.

Aplicația pentru Sygic Car Navigation cu conectivitate la sistemul infotainment al mașinii este optimizată să funcționeze fără probleme cu touchscreenul pentru vehicul Sync 3 AppLink de la Ford prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL) al gigantului producător auto. Aplicația oferă deja utilizatorilor acces la instrumente de cartografiere GPS, date de trafic în timp real, sfaturi privind parcările și informații în timp real privind prețurile de combustibil.

Acum, noua funcție Driving Assistant aduce și mai multă siguranță și confort. Șoferii pur și simplu ating un buton de pe volan și utilizează comenzi vocale precum „Găsește un hotel”, „Găsește o benzinărie”, „Găsește un restaurant”, sau „Cum este traficul în față?” Aplicația răspunde în una dintre cele 24 de limbi selectabile, listând verbal toate rezultatele relevante. Dacă șoferul solicită ca Driving Assistant să schimbe traseul sau să îi ofere indicații către o nouă destinație, aplicația furnizează indicații în mod verbal.

Pentru utilizatorii premium ai Sygic, funcțiile suplimentare includ Fuel Assistant – care oferă indicații atunci când rezervorul de combustibil este aproape gol – precum și Tire Pressure Assistant care avertizează privind presiunea redusă a anvelopelor și care direcționează șoferii către cea mai apropiată stație de service.

Noua funcție Driving Assistant de la Sygic va fi prezentată în data de 26 februarie la evenimentul Mobile World Congress (MWC) în Barcelona, Spania.