Transport/Travel — February 27, 2018 at 9:20 am

Amadeus și Routehappy by ATPCO încheie un parteneriat pentru a vitaliza achiziția de zboruri pentru călătorii din întreaga lume

by

routehappyAtunci când cumperi un produs online, este de așteptat să vezi ceea ce primești. În prezent, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna atunci când rezervați un zbor. Deseori aveți la dispoziție informații care se referă numai la preț și program de zbor. Acum, imaginați-vă un zbor pe distanțe lungi și posibilitatea de a vedea tipul de scaun pe care îl veți avea, cabina și facilitățile de care veți beneficia în timpul zborului, de a decide dacă doriți să adăugați acces la lounge în baza fotografiilor facilităților oferite sau să optați pentru un loc premium.

Aceasta este criteriul care stă la baza unui parteneriat între Amadeus și Routehappy by ATPCO, standardul industriei pentru conținutul bogat oferit de companiile aeriene. În urma acestui parteneriat, conținutul furnizat de Routehappy este integrat cu sistemul Amadeus, permițând companiilor aeriene să afișeze diferențiatorii diverselor produse prin intermediul mai multor canale Amadeus. Conținutul găzduit de Routehappy include Universal Product Attributes (UPA), acesta oferind titluri, descrieri și fotografii.

În aceeași măsură, călătorii și agenții de turism vor avea oportunitatea de a beneficia de conținutul cuprinzător prin intermediul unei game de soluții Amadeus, cum ar fi Selling Platform Connect. Agențiile de turism online (Online Travel Agencies – OTA) vor putea, de asemenea, accesa conținutul bogat al companiilor aeriene prin Amadeus Web Services – afișându-l direct călătorilor, printr-un acord de redistribuire, primul de acest fel pentru Routehappy by ATPCO.

”Amadeus și Routehappy pun în valoare o mare oportunitate de a ajuta companiile aeriene să-și diferențieze produsele prin intermediul agențiilor de turism din întreaga lume”, a declarat Robert Albert, CEO al Routehappy by ATPCO. ”Misiunea noastră este de a diferenția și de a monetiza mai bine achiziția de zboruri. Suntem independenți de platformă, canal și livrare pentru a ajuta companiile aeriene să se diferențieze prin intermediul tuturor canalelor de vânzări directe și indirecte, astfel că parteneriatul nostru cu Amadeus reprezintă un uriaș pas înainte în atingerea ubicuității distribuției pentru companiile aeriene. Suntem încântați să colaborăm îndeaproape cu Amadeus pentru a îmbunătăți împreună achizițiile de zboruri.”

”Parteneriatul nostru cu Routehappy face parte din efortul nostru de dezvoltare a suitei de capabilități de merchandising oferite companiilor aeriene și agențiilor de vânzare a călătoriilor”, a declarat Decius Valmorbida, Senior VP Travel Channels la Amadeus. ”Fotografiile, videoclipurile și descrierile detaliate contribuie la transformarea și diferențierea companiilor aeriene, dar, în aceeași măsură, înseamnă că agenții pot oferi clienților lor un serviciu și o experiență mai cuprinzătoare. Călătorii caută modalități îmbunătățite de a compara ofertele furnizorilor de călătorie și credem că un conținut bogat contribuie la satisfacerea acestei nevoi. Routehappy a înregistrat deja rezultate îmbucurătoare cu peste 65 de clienți, inclusiv linii aeriene majore precum United, Avianca și Turkish Airlines, prin urmare parteneriatul nostru este unul natural.”

Integrarea conținutului bogat de la Routehappy cu sistemul Amadeus va fi finalizată pe parcursul acestui an și va completa capacitățile existente ale Amadeus de furnizare de conținut și merchandising oferite deja companiilor aeriene și agențiilor de turism.