NEWS — March 8, 2018 at 6:40 am

Daniel Toma, Senior Software: Sistemele noastre software sunt însoțite de servicii pe măsură

by

DSC_7982Senior Software a încheiat anul 2017 cu o creștere a cifrei de afaceri de peste 42%. Compania a implementat sisteme software în companii cu renume precum Regina Maria, Delaco, Alexandrion și Cafea Fortuna. 

În 2017, Senior Software și-a dublat profitul și a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 42% față de anul anterior, ajungând la 20,4 milioane lei. Pe parcursul întregului an, compania a implementat soluții software customizabile pentru afaceri din diferite domenii precum FMCG, sectorul serviciilor medicale private, industria de mobilă, de materiale de construcții și nu numai.

Sistemele Senior Software sunt intuitive, încorporează know-how validat intern și internațional și sunt preconfigurate pe industrii, reușind astfel să aducă beneficii cuantificabile într-un timp scurt. În plus, toate soluțiile noastre sunt flexibile și pot fi adaptate conform cerințelor clientului, cu posibilități avansate de customizare”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.