Evenimente — March 14, 2018 at 5:41 am

Telekom Electronic Beats ajunge pe scena muzicii din Romania

by

Telekom Electronic Beats EventsTelekom aduce in Romania Telekom Electronic Beats (TEB), un proiect de muzica electronica din Europa. Proiectul va demara in 13-14 aprilie, cu o serie de concerte in Control Club, Bucuresti, unde TEB prezinta nume mari ale muzicii electronice internationale – DJ-ul si compozitorul de muzica electronica din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, si Modeselektor, duo-ul german de muzica electronica format din Gernot Bronsert si din Sebastian Szary. Line-up-ul va fi completat de artistii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Accesul la concerte se va face incepand cu orele 19:30, iar pretul unui bilet va fi de 40 de lei si 70 de lei abonamentul pentru cele doua zile. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.eventbook.ro.

In Romania, proiectul european de muzică si lifestyle vine cu website-ul local www.electronicbeats.ro, accesibil de astazi, precum si cu evenimente internationale si locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia, calendarul de evenimente urmand sa fie anuntat atat pe site, cat si pe pagina de Facebook Telekom Electronic Beats.