Data Center / Storage — March 15, 2018 at 2:44 pm

O școală din Sydney își virtualizează întreaga rețea în cloud

by

Veeam Software, distribuitorul inovativului Always-On Enterprise, lucrează cu școala Shire Christian din Sydney, Australia, la înlocuirea sistemelor sale vechi cu aplicații virtualizate pentru a accelera călătoria digitală, asigurându-se că infrastructura IT critică și datele sensibile a 850 de studenți și 100 de angajați sunt întotdeauna disponibile.

De când a implementat soluția Veaam Backup & Replication, școala a tăiat sute de ore pe an dedicate copierii manualelor, asigurându-se în același timp că datele confidențiale sunt sigure și accesibile. Prin mutarea la platforma cloud și implementarea Veeam Cloud Connect, Shire Christian School a simplificat sistemul, a eliminat complexitatea și a îmbunătățit securitatea prin încapsularea întregului trafic de backup și gestionare într-un singur port.

Școala Shire Christian este o școală independentă, co-educativă, care oferă educație la prețuri accesibile de înaltă calitate în suburbiile sudice din Sydney. La fel ca multe școli, Shire Christian a început o călătorie spre transformarea digitală. În trecerea la un mediu de producție hiperconvertit, pornind de la zero la 70% în doar 12 luni, școala avea nevoie de o soluție de disponibilitate simplă, fiabilă și eficientă pentru a sprijini o modernizare IT, inclusiv o trecere de la Mac la mediul Microsoft și la o nouă facilitate cloud privată în afara locației.

Soluția Veeam permite Shire Christian School să stocheze și să susțină serverele Dell și mașinile virtuale de back-up la nodul privat FlexDR din afara locației, folosind Veeam Cloud Connect. Soluția a oferit, de asemenea, capacitatea imediată de recuperare în caz de dezastru pentru sistemele critice, care sunt reproduse în mod regulat la fața locului.

O eroare a serverului pentru școală a însemnat până la transformare între una și trei zile de reconstrucție a serverului și a configurației. Acum, școala are o funcție de restaurare de aceeași zi, plus o monitorizare imediată pentru sistemele cheie, ceea ce înseamnă că înregistrările și sistemele pentru studenți, pentru afaceri și financiare sunt întotdeauna disponibile, iar integritatea lor este menținută.

Veeam Backup & Replication oferă disponibilitate pentru toate volumele de lucru, virtual, fizic, cloud (inclusiv VMware vSphere și Microsoft Hyper-V) utilizând doar o singură consolă de administrare.

Veeam Cloud Connect facilitează clienților Veeam extinderea infrastructurii de backup în cloud. Veeam Cloud Connect facilitează, de asemenea, furnizorilor de servicii să ofere depozite de backup găzduite sau servicii complete de backup cu Veeam.