IT Efficiency / Sustainability — March 19, 2018 at 11:37 am

UPS utilizează rețeaua smart grid în Londra pentru a încărca simultan flota de vehicule electrice

by

UPS electric vehicle 1Implementare inovativă a tehnologiilor pentru vehicule și încărcare, care marchează renunțarea la dependența de motoarele cu ardere internă.

Un consorțiu condus de UPS a implementat o tehnologie revoluționară de încărcare în Londra, care permite reîncărcarea simultană a flotei de vehicule electrice, fără a fi nevoie de investiții pentru modernizarea rețelei electrice.

Acest anunț marchează sfârșitul dependenței de vehiculele cu motoare cu ardere internă, permițând UPS să crească numărul de vehicule electrice care operează în centrul din Londra de la 65, în prezent, până la toate cele 170 de vehicule din centru.

Acest  progres major – considerat o premieră mondială în ceea ce priveşte implementarea acestor sisteme pe scară largă – este rezultatul proiectului „Smart Electric Urban Logistics (SEUL)” realizat în colaborare cu compania de energie electrică UK Power Networks și Cross River Partnership, finanțarea fiind asigurată prin Biroul Britanic pentru Vehicule cu Emisii Scăzute.