Retail / Horeca — March 21, 2018 at 10:50 am

Conţinut audio personalizat pentru mediul retail

by

Axis_in-store_audioEchiparea magazinelor cu instalații audio nu reprezintă o noutate, dar potențialul de a îmbunătăți experiența clienților din retail prin muzică sau alt conținut audio este, în mare parte, neexploatat. Prin încheierea unor parteneriate strategice, tehnologiile audio pentru rețea de la Axis integrează acum câteva servicii muzicale pe bază de abonament, care oferă muzică de fundal pentru afacerile din zona de retail.

Muzica de fundal pentru afaceri are un impact important asupra comportamentului clienților din magazin. Un studiu efectuat de unul dintre noii parteneri Axis, Soundtrack Your Brand, arată că într-un restaurant, de exemplu, redarea pe fundal al unor melodii ce reflectă identitatea de brand poate genera vânzări mai mari în medie cu 9.1% (studiul complet este disponibil aici). Tehnologia audio pentru rețea de la Axis deja existentă permite o multitudine de scenarii de utilizare, inclusiv adresare publică și integrare cu soluții de analiză video. Prin încheierea de parteneriate cu furnizori de conţinut audio, Axis oferă acum o gamă completă de soluții pentru magazine, extrem de ușor de administrat. Astfel, Axis anunță astăzi încheierea de parteneriate cu Soundtrack Your Brand, Royal Streaming, MUSIC2BIZ și Pinesker Media Company.

Aceste servicii muzicale pentru afaceri pot fi integrate cu sistemele de boxe Axis pentru rețea deja existente, fără a fi necesare alte soluții hardware sau software, astfel că se pot implementa anunțuri programate sau neprevăzute alături de muzica personalizată. Ele pot fi folosite și împreună cu sisteme audio analogice, prin intermediul AXIS C8033 Audio Bridge.

Boxele Axis pentru rețea cu servicii muzicale integrate permit un control centralizat, care garantează redarea conținutului audio dorit în fiecare sucursală. Dispozitivele audio Axis sunt disponibile prin canalele de distribuție ale companiei, iar serviciile de streaming de muzică sunt oferite de furnizorii de conținut.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile tehnologiei audio pentru rețea accesați: www.axis.com/products/audio