Evenimente — March 22, 2018 at 7:48 am

Philips Lighting, lider în iluminatul care foloseşte IoT

by

Philips-Hue-outdoorÎn cadrul târgului Light + Building 2018, care se desfăşoară în perioada 18-23 martie, Philips Lighting (Euronext: LIGHT) anunță o platformă IoT și servicii și sisteme de iluminat conectat.

Anunțul emblematic al companiei constă într-o nouă platformă IoT numită Interact, care este o rampă de lansare pentru generarea serviciilor de date pentru clienți.

Avantajele pentru clienți includ o varietate de lămpi cu LED decorative stilizate, corpuri de iluminat, cât și noi parteneri și o gamă de exterior pentru sistemul de iluminat inteligent Philips Hue pentru locuințe.

„Reputația noastră pentru inovații nu are rival în industria noastră, iar anul acesta am ridicat ștacheta și mai sus. Cele mai recente inovații ale noastre privind produsele de iluminat cu LED variază de la lămpi cu aspect vintage,  la echiparea câtorva dintre cele mai populare produse de iluminat pentru birouri cu LiFi, o tehnologie inovatoare ce oferă Internet de mare viteză prin intermediul undelor de lumină. Și întrucât iluminatul devine cu adevărat inteligent, platforma noastră interactivă IoT va crea servicii de date pentru clienți, care să ofere beneficii dincolo de simplul iluminat”, a declarat Eric Rondolat, CEO, Philips Lighting.