Business — March 27, 2018 at 9:29 am

ELKO distribuie produsele Vestel

by

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță semnarea unui acord de distribuţie cu Vestel, una dintre cele mai mari companii tehnologice din Europa.

Vestel este un consorţiu format din mai multe companii specializate în dezvoltarea de echipamente electronice, electrocasnice şi de computing. Compania conglomerat a fost înfiinţată în anul 1984 şi de atunci investeşte continuu în dezvoltarea de produse tehnologice de vârf, principala piaţă ţintă fiind Europa. Centrul său de cercetare este unul dintre puţinele acreditate din Europa, peste 900 de ingineri contribuind în procesul lansării de produse noi, performante şi fiabile.

Datorită capacităţii extinse de producţie şi parteneriatelor încheiate la nivel global, Vestel a ajuns una dintre companiile cheie ale industriilor vizate, având o cotă de piaţă semnificativă.

Echipamentele Vestel vin în completarea unui portofoliu complex de produse și soluții al ELKO Romania. Oferta de distribuţie cuprinde soluţii de digital signage, display-uri profesionale, hotel TV-uri, ecrane interactive pentru săli de conferinţe şi mediu educaţional şi sisteme LED de iluminare.

Img1

Unul dintre cele mai reprezentative produse ale companiei este display-ul Vestel VW55X701, cu o diagonală de 55” şi o distanță de doar 1,8 mm între suprafețele de vizualizare alăturate ale ecranelor videowall-ului. Ecranul dedicat videowall-urilor beneficiază de o luminozitate a suprafeței de vizualizare de 700 nit și permite integratorilor să-și poată personaliza soluția prin modificarea arhitecturii de conectică din spatele display-ului. Rezoluţia ecranului este Full-HD, procesorul de imagine oferind o adâncime a culorilor de 10 biţi. Panelul este unul de cea mai bună calitate, având tehnologia IPS și asigurând o imagine de calitate și luminozitate excelentă pentru toate scenariile de Digital Signage indoor.

VW55X701 poate fi montat atât landscape, cât şi portret şi se bazează pe tehnologia Pixel Shifting pentru a permite posibilitatea de a afişa imagini statice fără a compromite panelul. Durata medie de viaţă este de 50.000 de ore.