Agricultura&FMCG — March 29, 2018 at 9:35 am

Bento Granar oferă acces la calitatea cerealelor depozitate

by

silozBento a lansat Bento Granar, soluție software pentru depozitarea și managementul cerealelor în silozuri. Soluția este perfect adaptată legislației românesti, care urmărește toate procesele specifice de receptțe, laborator, gradare, tarare, uscare, gazare, aerare, depozitare și livrarea cerealelor.

Prin integrarea cu granomate si granolyzere, cerealele sunt gradate automat pe proprietati, eliminandu-se munca manuala, consumatoare de timp. Integrarea cu cantare specifice transportului rutier sau feroviar permite o mai buna viteza de inregistrare si emitere a tichetului de cantar, precum si o introducere rapida a proprietatii articolelor in laborator.

Bento Granar a fost dezvoltat in colaborare cu Siloz Carani, hub logistic pentru produse agricole din vestul Romaniei, cu o capacitate de depozitare de 170,000 de tone si o capacitate de receptie/livrare de 5000 de tone pe zi. Astfel, produsul este perfect adaptat proceselor specifice de management a silozurilor, de la crearea si completarea automata a Actului Justificativ de Gestiune si pana la emiterea automata de facturi lunare, tinand cont de zilele si conditiile de depozitare.