Enterprise Software — April 18, 2018 at 8:41 am

Sage X3 ERP a devenit Sage Business Cloud Enterprise Management

by

Odată cu introducerea Sage Business Cloud, Sage a redenumit aproape întreaga linie de produse ale companiei. În conformitate cu noua convenție de denumire, schimbarea recentă a numelui produsului în Sage Enterprise Management reprezintă soluția Sage X3 sub un nou nume.

Sage_Business_Cloud_Enterprise_Management_preferred_RGBSoluția Sage X3 va avea în continuare toate caracteristicile și aplicațiile sale renumite, printre care se numără: Contabilitate și Finanțe, Inteligență Business și Raportare, Serviciu Clienți, Managementul Achizițiilor, Managementul Producției, Managementul Vânzărilor, Managementul Depozitelor și Aplicații de Vânzări Mobile.

Cu noul nume Sage Enterprise Management, va fi mai clar faptul că produsul este o soluție de upgrade la gama Sage Business Cloud. Cu abilitatea de a oferi informații în timp real, de a îmbunătăți procesele, de a accelera timpul de răspuns și de a simplifica managementul proiectelor, Sage Enterprise Management este o soluție excelentă și pentru industria de producție, distribuție și servicii.

Sage Enterprise Management reprezintă o soluție ERP complexă și eficientă, ușor de personalizat, pentru a răspunde specifice industriei.

Deveho Consulting Group este un partener internațional de afaceri axat pe implementarea Sage Business Cloud Enterprise Management (Sage X3) în mai multe țări, utilizând cele mai bune practici recunoscute în implementarea soluţiilor ERP atât din domeniul tehnic cât și fiscal pentru mai multe țări, printre care şi România. www.deveho.ro.