NEWS — April 20, 2018 at 7:34 am

Sebastian Bănică, Check Point: Generaţia a V-a de atacuri cibernetice necesită o soluţie complexă de securitate

by
Sebastian Banica - Country Manager Romania si Bulgaria Check Point
Sebastian Banica, Country Manager Romania si Bulgaria Check Point

Check Point® Software Technologies anunță lansarea în România a soluției Infinity Total Protection: un model revoluționar de servicii de securitate care permite segmentului enterprise să prevină atacurile cibernetice de Generația a V-a. Noua soluţie inovatoare utilizează componentele Check Point Infinity Architecture, asigurând cele mai ridicate nivele de securitate, dar și reducerea costurilor prin consolidarea componentelor de cyber security.

Toate sectoarele de afaceri experimentează în prezent Gen V (a 5-a Generație de atacuri cibernetice) care se caracterizează printr-o scalare mai largă și expansiune mai rapidă în multiple sectoare industriale. Aceste atacuri sofisticate în mediul mobil, în cloud și în diferite rețele enterprise depășesc cu ușurință soluțiile convenționale actuale de protecție bazate pe detecție statică, utilizate de majoritatea companiilor la nivel global.

Cu ajutorul soluției Check Point Infinity, pentru a proteja rețelele și datele împotriva acestor noi tipuri de atac. Noua soluție combină prevenția amenințărilor în timp real, inteligența partajată și cele mai avansate soluții de securitate tridimensională: la nivelul rețelelor, în cloud și în mediul mobil.