Securitate — April 23, 2018 at 3:40 pm

Check Point Software Technologies a lansat soluția Infinity Total Protection

by

Infinity Total ProtectionCheck Point Software Technologies, furnizor israelian de stopare a amenințărilor cibernetice, securitate mobilă, firewall de nouă generație și alte soluții de securitate cibernetică, a anunțat Infinity Total Protection, un model de implementare a securității conceput pentru a preveni amenințările și atacurile cibernetice în timp real. Infinity Total Protection a fost prezentată la summit-ul CPX 360 Barcelona pentru clienți și parteneri.

Infinity Total Protection utilizează Check Point Infinity, o arhitectură care oferă securitate avansată în rețele și în medii de tip cloud și mobil. Acesta oferă simultan utilizatorilor finali cele mai înalte niveluri de protecție, și consolidează componentele de securitate pentru a reduce costurile.

Principalele funcții oferite de Infinity Total Protection sunt Cloud Security, Data Protection, Integrated Security and Threat Management, Mobile Security, Network Security și Real-Time Threat Prevention. Toate acestea combină o arhitectură avansată de prevenire a amenințărilor în medii publice, private și hibride, precum și în mediile de rețea definite în rețea (SDN). Soluția oferă și protecție anti-ransomware pentru ransomware cunoscute și necunoscute, protecția datelor și criptarea documentelor, securitatea browserului, fiind o suită complet integrată pentru protecția obiectivelor și criminalistica de securitate. Protecția în timp real utilizează tehnologii din domeniul sandboxurilor și anti-bot pentru a ajuta organizațiile să identifice noi amenințări chiar în clipa în care acestea apar la limita rețelei.

Infinity Total Protection ajută organizațiile să beneficieze de o ofertă de abonamente per utilizator, per utilizator, pe an. Acesta permite organizațiilor să utilizeze securitatea din a cincea generație, și oferă o prevenire totală a amenințărilor în mediile on-premise, mobile și cloud.

Infinity Total Protection combină prevenirea amenințărilor în timp real, inteligența partajată și securitatea avansată. Soluția permite organizațiilor să profite de securitate în toate rețelele lor.